Det blir bättre

av Paulina Neuding

2014 blev ett rekordår för Neo. Aldrig tidigare har Neo haft så många prenumeranter, lösnummerköpare, läsare eller besökare på nätet. Bara www.magasinetneo.se har haft i genomsnitt 100 000 unika läsare i månaden under det gångna året. Och kanske än mer glädjande för oss som gör tidningen: En majoritet av er som prenumererar väljer att förnya sin prenumeration när förnyelseavin kommer. Det är det bästa betyg en tidning kan få.

Vi har många att tacka för att Neo växer. Ni läsare har varit en ovärderlig tillgång för oss i redaktionen. Ni har hört av er med beröm, kritik och nya idéer. Många har också engagerat sig som guldprenumeranter. De har med sin donation på 3 000 kronor och sina tankar och idéer bidragit särskilt till Neos framgångar.

I det här numret välkomnar vi dessutom en ny medarbetare i Neo: Hans Bergström, tidigare chefredaktör för Dagens Nyheter, blir ny kolumnist (läs en intervju med honom på sid 12 och hans första krönika här).

Med det här numret tackar också Ivar Arpi för den här gången. Ivar har varit ett ovärderlig hjälp på redaktionen och fått stor uppmärksamhet för sina granskande texter. Hans reportage om den våldsbenägna vänstern från 4 – 2014 blev en ögonöppnare för många och granskningen av Migrationsverket i förra numret fick också stort genomslag. Jag tror att undersökningen av de vänstervridna redaktionerna på Sveriges Radio kommer att bli lika läst. Det är min förhoppning att Ivar Arpi kommer fortsätta dyka upp ofta i Neo!

Jag hoppas också att du som läser Neo hör av dig och berättar vad du tycker om tidningen. Påpeka stavfelet som dök upp på sidan 32. Att du gäspade åt intervjun eller älskade det stora reportaget. Vad du vill läsa i nästa nummer.

Det är tack vare dig vi har kommit dit vi är, och vi tänker bli ännu bättre.

Publiceringsdatum: 2015-03-24
Artikeln publicerad i Neo #1 – 2015

Lämna en kommentar